Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Over ons – Panumo
Loading...
Over ons 2017-05-17T09:59:29+01:00

Vanuit inkoop samen werken aan een sterk Brainport

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

Als onafhankelijk inkoopexpert draagt Panumo met haar unieke inkoopconcept bij aan de versterking van de concurrentiepositie van de bedrijven in Brainport. Wij zetten de juiste mix in van materiedeskundigheid, marktkennis en inkoopexpertise om concrete resultaten te behalen in kwaliteitsverbetering en kostenverlaging. Wij leveren maximaal rendement op inkoop door vanuit verschillende expertisegebieden samen te werken voor dezelfde klant.

Wij geloven sterk in de kracht van Brainport, waarbij het delen van kennis en samenwerken leidt tot sterkere en gezonde bedrijven. Wij dragen hieraan bij door het inbrengen van kennis op het gebied van inkoop. Wij helpen bedrijven in de Brainportregio – maar ook daarbuiten – om de echte inkoopbehoefte inzichtelijk te maken en leggen de verbinding met de partij die deze behoefte het beste kan invullen.

Op het moment dat er nieuwe contracten moeten worden gesloten, blijkt vaak dat niet alleen de vraag/behoefte is veranderd maar ook de oplossingen die in de markt worden geboden.  Dit geldt zeker voor inkoopvraagstukken waar je als bedrijf niet dagelijks mee te maken hebt.  De kans dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet is groot. Het uitbesteden van deze specifieke inkoopvraagstukken aan een onafhankelijk inkoopexpert met kennis van de markt en materiedeskundigheid levert de beste kwaliteit tegen de laagste kosten. Het voordeel dat hiermee wordt gerealiseerd is vele malen groter dan de investering die wordt gevraagd voor de inzet van deze expertise. Besparingen kunnen oplopen tot wel 60%.

Het maximale uit de inkoop van jouw organisatie halen betekent voortdurend de juiste balans zoeken tussen materiedeskundigheid, marktkennis en inkoopexpertise zowel in huis als in een flexibele schil.

Het resultaat: Inkoop flexibel georganiseerd afgestemd op jouw organisatie en organisatiedoelen.

Inkoop

Onze inkoopspecialisten komen uit de markt waar ingekocht moet worden. Zij zijn dagelijks bezig met deze producten en diensten en hebben daardoor actuele kennis van de markt. Dit maakt het inkoopproces minder tijdrovend en (kosten)efficiënter.

De juiste vraag

Wij kijken anders. Voordat we op zoek gaan naar potentiële aanbieders, onderzoeken we welke behoefte er écht is. We kijken achter de initiële vraag, formuleren een exacte inkoopvraag en zetten dan de markt aan het werk. Vanuit onze kennis en expertise kunnen wij als geen ander beoordelen wat er aangeboden wordt en wat het beste aansluit bij jouw vraag. Zo komen we tot een oplossing op maat.

Erik Nijhof

Contracting professional met aanzienlijke ervaring in de informatie en technologie sector. Sterke focus op het creëren van lange termijn relaties met bestaande en nieuwe klanten. Het creëren van waarde door het begrijpen van en te voldoen aan de werkelijke behoeften van de klant.