Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/d/a/panumo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Diensten – Panumo
Loading...
Diensten 2017-07-05T13:19:48+01:00

Panumo biedt meer. Naast het flexibiliseren van indirecte inkoop helpen we organisaties bij het optimaliseren en daarbij opzetten van een sterke interne inkooporganisatie. Vanuit onze inkoopexpertise analyseren we wat er wordt ingekocht. Ons doel is om de inkoop naar een niveau te tillen dat aansluit op de inkoopbehoefte. Dit doen we door samen de route te bepalen en de processen te optimaliseren. Zo ontwikkelt inkoop zich tot een afdeling die maximaal kan bijdragen aan de organisatiedoelen.

Voorbeelden van onze diensten

> Inkoopanalyse
> Ontwikkelplan inkoopvolwassenheid
> Coaching & training inkoopmedewerkers of -afdeling
> Interim ondersteuning
> Werving & selectie inkoop

Inkoopanalyse

Optimaliseren begint met het krijgen van het juiste inzicht. Daarom maken wij een nulmeting van inkoop binnen de organisatie. Kwantitatief: op welke momenten, hoe vaak en waar wordt ingekocht? Kwalitatief: wat is de inkoopvolwassenheid? Zo stellen we vast hoe inkoop nu wordt vormgegeven en wat de kennis, vaardigheden en competenties van de inkoopmedewerkers zijn.

Ontwikkelplan inkoopvolwassenheid

Met de inkoopanalyse als basis stellen we een ontwikkelplan op maat op. Een plan dat aansluit op de fase waarin inkoop zich bevindt, waar het uiteindelijk naartoe kan groeien en wat daarvoor nodig is. Het uitgangspunt is dat inkoop naar volwassenheid groeit waardoor het uiteindelijk maximaal kan bijdragen aan de organisatiedoelen.

Coaching & training inkoopmedewerkers of -afdeling

Met het ontwikkelplan als basis bieden we coaching en training op maat. We concentreren ons dan alleen op wat nodig is om de beoogde groei van inkoopmedewerkers te realiseren.

Interim ondersteuning

Soms is het nodig om op interim basis een inkoopafdeling te ondersteunen. Bijvoorbeeld tijdens de groei naar het juiste niveau, of omdat er een vacature is ontstaan. In ons netwerk van inkoopspecialisten bevindt zich altijd de juiste interim specialist.

Werving & selectie inkoop

Wij hebben een breed netwerk in inkoop en kennen de behoeften van jouw organisatie. Daardoor kun je ons ook inzetten voor de werving en selectie van inkoopmedewerkers. Zo weet je zeker dat de persoon die je aanneemt niet alleen over de juiste kennis, vaardigheden en competenties beschikt, maar ook perfect past binnen de afdeling en de organisatie.

Samenwerken voor een sterk Brainport

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met vaste partners. Kunt u vanuit u expertisegebied waarde toevoegen aan onze klanten als partner van Panumo neem dan contact met ons op.